foradia camaraalcoi

Montse Assens és la guanyadora del V Premi de Poesia Torre de Piles

L'autora catalana es fa amb el guardó gràcies a la seua obra 'Clixés', mentre que 'Serè' de Carles Jardí va obtindre un accèsit

La quinta edició del Premi de Poesia Torre de Piles ja té guanyadora. Celebrat el passat 6 d’agost en el parc de la Torre de Piles, el jurat va seleccionar l’obra ‘Clixés’ de la catalana Montse Assens com la premiada. No obstant això, entre les trenta-una obres presentades, el jurat també va concedir un accèsit a l’obra ‘Serè’ de l’autor català Carles Jardí, vista la qualitat literària.

Per la seua part, Monse Assens i Borda (Maçanet de la Selva, 1960) és fundadora de la l’Associació Art Primilia, membre de la secció literària «Arts i lletres» de la Societat Cultural Sant Jaume, totes dues de Premià de Dalt. A més, és membre fundadora de l’Associació de Relataires en Català (ARC).

Respecte a Carles Jardí Pinyol (Tivissa, 1957), és catedràtic d’Educació Física i inspector d’Educació des del 2005. Especialista en Didàctica de la Natació i formador en escoles d’estiu i en cursos per a docents.

Pel que fa al jurat d’aquesta edició, ha estat format per Rafael Estrada Puertos, Pere Gantes Garcia, Miquel Mengual i Pascual, Vicent Riera i Escrivà i l’editor Manel Arcos i Martínez, en qualitat de secretari.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *