foradia cdturisme

L’Ajuntament busca una nova zona d’aparcaments públics a l’Eixample

El solar ubicat al carrer Cid deixarà d'utilitzar-se com a aparcament, ja que el propietari l'habilitarà com aparcament privat

Des de l’Ajuntament d’Alcoi s’està treballant per a habilitar un solar com aparcament en el barri de l’Eixample. El motiu és que a partir del dia 1 de març es deixarà d’usar-se el solar del carrer Cid com aparcament públic, perquè el propietari dels terrenys ha decidit fer servir aquest espai com pàrquing privat.

En l’any 2018 aquest solar privat es va cedir de forma temporal per a compensar la pèrdua d’aparcament per les obres al carrer Entença, i des d’aquest moment des del consistori va treballar per a habilitar més zones d’aparcament a tots els barris. Concretament per a l’Eixample, en la zona d’esplanada de la Via, dalt del carrer Perú es van aconseguir 63 places, 22 d’elles en un solar asfaltat. També es va actuar al carrer Els Llençols, amb un solar en el qual es van obtenir 43 places més.

La regidora de Patrimoni, Maria Baca, ha indicat que: “Treballem per a aconseguir places d’aparcament públiques no només en aquesta zona, en tota la ciutat. Lamentem aquesta pèrdua, però com ja vam anunciar es tractava d’un aparcament temporal que en principi anava a estar mentre duraren les obres i ha estat 3 anys més. Mentre hem habilitat diferents solars als barris i ho seguirem fent”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *