foradia mediambient

La Societat Unió Musical d’Alcoi ret homenatge a Sergi Sempere

El concert en commemoració del músic alcoià recentment desaparegut, se celebrarà a les 20:30h de la vesprada del dijous 24 de febrer al Teatre Calderón

El dia 8 de setembre de 2021 el món de la música alcoiana va estar de dol per la mort de Sergi Sempere a causa d’un accident al Mont Blanc. En eixe moment el percussionista alcoià treballava a l’Orquestra de Cambra de Ginebra com a timbaler solista, i en Alcoi, havia format part de la Societat Unió Musical d’Alcoi, que ara li ret homenatge amb un concert especial.

Segons indiquen: “Amb el cor per davant, la Societat Unió Musical d’Alcoi, i des de l’Ajuntament de la ciutat, des del reconeixement i la gratitud, organitza i ofereix aquest concert al sempre amic i company Sergi Sempere Ramos, recentment desaparegut”.

Durant els 90 minuts de concert es podran escoltar obres simfòniques per a banda de música, de cambra i a més, es comptarà amb la participació del Grup de Dolçainers i Tabaleters, La Degollà d’Alcoi, del qual també formava part Sergi. També estaran presents altres músics que han compartit estudis i projectes al llarg de la seua trajectòria professional.

Sens dubte, serà un homenatge molt sentit dedicat a la figura Sergi Sempere, que tindrà lloc en la vesprada del dijous 24 de febrer a les 20:30h al Teatre Calderón d’Alcoi, i el preu de l’entrada és gratuït.

Des de Les Muntanyes també volem recordar-lo amb la seua participació en la secció ‘Art a Casa’ que es va dur a terme durant el confinament, i en la que Sempere ens va regalar la seua música. Es pot veure a través d’aquest enllaç.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *