foradia subscriutegrat

Botifarra homenatja a Emili Vera al Gran Teatre de Xàtiva

L'espectacle, que inaugura la programació de tardor, comptarà amb la participació de músics com Miquel Gil, Ahmed Touzani o el grup Aplec

Aquest divendres 4 d’octubre, a les 22:30 hores, arrancarà la programació de tardor al Gran Teatre de Xàtiva, amb l’espectacle “El cor de la Costera”. És tracta d’un concert homenatge a Emili Vera a càrrec de Pep Gimeno Botifarra.

Emili Vera, qui ens va deixar el passat mes de desembre, va ser el guitarrista acompanyant de Pep Gimeno Botifarra durant els 8 anys en què va agafar vol la carrera en solitari del cantautor. Abans, Vera i Gimeno havien compartit trajectòria musical a l’Escola de Danses de Xàtiva i al grup Sarau. Vera va ser un company fonamental per a la carrera de Gimeno, al qual va animar a gravar el seu primer disc, “Si em pose a cantar cançons”. Junts gravaren tres àlbums: “Te’n cantaré més de mil”, “Botifarra a banda” i “Ja ve Nadal”.

A l’espectacle s’han volgut sumar destacats representants de la cançó valenciana, com ara Miquel Gil, Lola Tortosa, Hilari Alonso o el grup Aplec. També hi participaran Ahmed Touzani, Sarau, l’Escola de Danses de Xàtiva, la Colla La Socarrada, el grup de danses Baladre i el Cor Ciutat de Xàtiva.

Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden adquirir a Instanticket, a la Casa de la Joventut, els dies laborals de 12 a 14 hores, i a les taquilles del Gran Teatre des d’una hora abans del concert.

Suspés un concert de Botifarra a Vilamarxant

“Pep Gimeno ‘Botifarra’ actuarà en la programació del 9 d’Octubre a Riba-roja de Túria –on governa el PSPV–, després que l’Ajuntament de Vilamarxant –del PP i Ciutadans– cancel·lara el seu concert per a substituir-lo per un circ familiar”. Així ho recull el diari La Veu.

La suspensió del seu recital a Vilamarxant es va produir “pocs dies abans de la celebració de la festa lúdica i institucional de tots els valencians”, denuncia en un comunicat recollit per Europa Press l’Ajuntament de Riba-roja. Des del consistori, afegeixen que aquesta localitat del Camp de Túria aposta per defensar “la llibertat d’expressió del cantautor valencià”.

‘Botifarra’ tancarà els actes oficials amb motiu del 9 d’Octubre. L’actuació tindrà lloc a les 19.00 hores a l’auditori municipal de la localitat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *