foradia barnasants

Turballos celebra la XIV edició de l’intercanvi de llavors tradicionals

Llavors d'Ací organitza aquesta activitat que busca donar a conéixer l'entorn natural de la comarca

Turballos acull aquest diumenge 27 de febrer l’edició XIV de l’Intercanvi de Llavors organitzat per l’Associació per la Promoció i la Conservació de la Biodiversitat Agrària del País Valencià, Llavors d’Ací. Aquest encontre ja és una tradició al territori on tots aquells que acudeixen a la cita podran gaudir de les millors espècies vegetals per a sembrar.

A partir de les 10 del matí fins a les 14 hores, tindrà lloc la Fira de la Terra en Turballos on es posarà a l’abast dels assistents productes agroecològics i de proximitat. La fira està integrada dins de la programació de les Jornades de Sostenibilitat que ha preparat la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Muro. 

Les activitats busquen donar a conéixer l’entorn natural de la comarca de El Comtat, així com dotar de coneixement sobre les plantes mengívoles de la zona i les herbes silvestres que es poden consumir.

En aquesta activitat també col·laboren la Colla Ecologista La Carrasca, la Xarxa Agroecològica i la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat. Turballos recupera així una activitat que va haver de suspendre a l’edició de l’any passat a causa de la pandèmia.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *