foradia subscriutegrat

Constituïda la Comissió de Seguiment de l’EGM Cotes Baixes

Una vegada es va aprovar al Ple la constitució de l'Entitat de Gestió i Modernització, aquest era el primer requisit que s'havia de dur a terme per a poder ser una Àrea Industrial Avançada

L’Ajuntament d’Alcoi ha dut a terme la constitució de la Comissió de Seguiment d’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) del Polígon Cotes Baixes. Quan el Ple va aprovar la constitució d’aquesta entitat, aquest era un dels requisits que s’havia de complir per a poder ser una Àrea Industrial Avançada.

La comissió estarà formada per tres representants de l’Ajuntament d’Alcoi, que seran l’alcalde, Toni Francés; el regidor d’Innovació, Indústria i Activitats, Societat Digital, Jordi Segura; i el cap del departament d’Enginyeria de l’Ajuntament. També hi haurà tres representants de l’EGM, que són el seu president, Ramón Juan; el secretari, David Jacarilla; i el gerent, Rafael Francés. L’últim membre serà Ignacio Gómez, un professional independent de prestigi, que a més és el president de FEDAC.

L’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Polígon Cotes Baixes va ser la primera de la província d’Alacant en registrar-se. Ser una àrea industrial avançada suposa la possibilitat d’ajudes públiques i bonificacions fiscals, millores en les infraestructures que poden arribar des de diferents administracions o una major visibilitat d’aquestes zones per a atraure noves empreses.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *