foradia subscriutegrat

Tanxugueiras portaran Galícia al Teatre Calderón

Les favorites del públic al Benidorm Fest, actuaran a Alcoi el divendres 7 d'octubre

Gràcies al festival Benidorm Fest, en el qual s’ha triat la cançó que representarà a Espanya en Eurovisió, Tanxungueiras s’han donat a conéixer en tot el país, encara que en la seua terra, Galícia, ja tenien una gran repercussió gràcies a la seua reformulació de les músiques de creació col·lectiva gallega.

Olaia Maneiro, Aida Tarrío i Sabela Maneiro, van captivar al públic del Benidorm Fest gràcies al seu tema ‘Terra’, que va ser el favorit del vot popular. Un tema que demostra la pluralitat d’Espanya, la riquesa lingüística, i la importància de no posar fronteres entre uns i altres sense importar la seua cultura.

Tanxungueiras ha guanyat diversos premis als últims anys, com per exemple el premi a la millor adaptació d’una peça tradicional als Premis La Opinión de Música de Raíz 2020, o als Premis Martín Códax da Música 2019, que van guanyar el premi a millor grup de música tradicional i folk; entre molts altres.

Aquest fenomen de la música arribarà a l’escenari del Teatre Calderón el dia 7 d’octubre de 2022. Les entrades encara no s’han posat a la venda.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *