foradia subscriutegrat

Carla Herranz guanyadora del Concurs de Cartells de Setmana Santa d’Oliva

El gandià Daniel Garcia, autor de l'obra finalista del Concurs de Cartells, "Santa Creu"

Oliva ha celebrat, un any més, els premis del Concurs de Cartells de Setmana Santa reconeixent, per segon any consecutiu, el treball de Carla Herranz. L’artista de Sagunt ha sigut la guanyadora amb el seu cartell “Som Esperança”. L’obra finalista ha sigut “Santa Creu” de l’artista Dani Garcia. 

Carla Herranz, natural de Sagunt, és llicenciada en Arquitectura, però el 2016 va redirigir la seua carrera cap al món de les arts. Actualment, és professora de Dibuix a l’IES Honori Garcia de la Vall d’Uixó, compaginant amb el disseny gràfic.

Des de l’any 2017 ha participat en diferents concursos de cartells, rebent diferents premis que reconeixent el seu treball com ara: 1r premi al Cartell del 25 de novembre, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere de Sagunt (2017 i 2018), 1r premi al Cartell del Carnestoltes de Villar de l’Arzobispo (2018), 1r premi al Cartell de les Festes de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí (2017) i Menció d’Honor al Cartell de les Festes de Sant Antoni de Canals (2020) 1r premi al Cartell de les Festes de la Segregació de les Alqueries (2020). I 1r premi al Cartell de la Setmana Santa d’Oliva 2021.

El cartell guanyador, titulat “Som Esperança”, representa un gran ciri pasqual, fent una crida a l’esperança en aquests temps i per a fer front a les adversitats. Destaquen les tonalitats terra i ocre, característics de l’època de la Setmana Santa. A més, apareixen representades les tres parròquies de la localitat d’Oliva: Santa Maria, Sant Roc i Sant Francesc, en una mostra d’unió entre les tradicions i el patrimoni de la localitat.

A banda de l’obra guanyadora, cal destacar l’obra finalista “Santa Creu”, feta pel gandià Daniel Garcia. L’artista de la Safor ha publicat dos llibres infantils amb Irene Verdú: Les deu granotes i Endevinalles. Actualment, centra la seua carrera professional en el camp de la il·lustració, la pintura experimental i la docència.

Durant la seua trajectòria ha rebut nombrosos reconeixements en l’àmbit del disseny i del cartellisme, així com ha sigut premiat en importants certàmens de pintura.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *