foradia cdturisme

Oliva festeja el centenari de la Mare de Déu del Rebollet com a patrona

La imatge de la Patrona d'Oliva visitarà les diferents esglésies de la localitat durant el mes de març

L’Ajuntament d’Oliva ha preparat diferents actes per a commemorar el centenari de la proclamació de la Mare de Déu del Rebollet com a Patrona de la localitat. L’organització de la festa va a càrrec del Consell Pastoral de Sta. Maria juntament amb el consistori municipal. La regidora de Festes d’Oliva, Yolanda Navarro, ha expressat que és un honor poder celebrar el centenari, després de dos anys de pandèmia. “La Mare de Déu del Rebollet era mereixedora d’aquesta celebració tan especial perquè és la mare de tots els veïns i veïnes”, ha continuat Navarro.

L’Església de la Mare de Déu del Rebollet va acollir la missa solemne el dia 8 de març, data en la qual es va declarar a la Mare de Déu del Rebollet com a Patrona d’Oliva. Aquesta missa tindrà lloc el dia 8 de cada mes, fins al 8 de setembre. També cal destacar que, la imatge de la Mare de Déu acudirà a les  diferents esglésies de la localitat i centres religiosos. El 12 de març està previst que visite l’Església Sant Roc, el 13 la de Sant Francesc, el 20 de març al Convent de les Germanes Clarisses i, per a finalitzar, el 3 d’abril acudirà a la Residència de la Verge dels Desemparats.

Totes aquestes visites estan previstes a les 17 hores i arrancaran amb una santa missa, es farà roda a la Verge i després tornara a la seua església.

Així mateix, tant des del Consell Pastoral com des de la Regidoria de Festes han informat que durant el mes de maig es realitzarà una exposició de fotografies, imatges, quadres, entre altres, de la Mare de Déu del Rebollet, en la Cripta de Santa Maria.

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, amb col·laboració del Consell Pastoral, han informat que el mes de maig en la Cripta de Santa Maria tindrà lloc una exposició de fotografies, imatges i quadres de la patrona de la localitat de la Safor. El novenari en Honor a la Mare de Déu del Rebollet el prepararan les comissions de festes de les tres parròquies.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *