foradia subscriutegrat

La població d’Alcoi es solidaritza amb Ucraïna

En total s'han arreplegat 400 caixes de material humanitari, i des del consistori informen que ja no es necessita més material tèxtil

L’Ajuntament d’Alcoi està coordinant la recollida de material d’ajuda humanitària per a Ucraïna. La ciutadania ha demostrat la seua solidaritat i en una setmana ja s’han donat 400 caixes planes de material en les 14 entitats que s’han oferit com a punts de recollida. Des del consistori informen, que ja no s’ha de portar més material tèxtil perquè ja no hi ha necessitat, però que si continua sent necessari el material sanitari de primers auxilis, així com els productes alimentaris no peribles.

A més de recollir el material que s’està portant a aquests 14 punts, també s’està recollint el material de les empreses que estan col·laborant amb grans donacions, i a més ha centralitzat i acollit donacions d’altres municipis més menuts de la comarca.

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, ha indicat que: “Alcoi ha demostrat una vegada més la seua solidaritat, les donacions estan superant totes les expectatives. Hem d’agrair a la ciutadania tot l’esforç que està fent per ajudar al poble ucraïnés que està patint l’atac de Rússia, així com les entitats que s’han oferit com a punts per a rebre el material. La nostra ciutat és acollidora i volem donar la benvinguda a totes les famílies que ja han arribat, és important que en uns moments tan durs aquestes persones senten tot l’afecte i solidaritat de poble alcoià”.

Els punts de recollida son: el Campus d’Alcoi de la UPV (de dilluns a divendres de 8:30 a 21:30h), Ponts d’Igualtat (de 10 a 12h de dilluns a divendres), UNESCO (de dilluns a divendres de 19 a 21h), l’Escola d’Adults (de dilluns a dijous de 9 a 21h i el divendres des de les 9:30 fins a les 13:30h), el col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer (de 9 a 14h i de 15 a 20h, de dilluns a divendres), l’Associació Espanyola contra el Càncer (de dilluns a divendres des de les 10 a les 12h, i de dilluns a dimecres de 16 a 19h), el Centre Especialitzat de Tractament Integral Pediàtric (de dilluns a dijous a de 16 a 19h), a la seu de l’Associació AVANZAR (de dilluns a divendres des de les 11 fins a les 13h), en l’Associació de Veïns de la Zona Nord (de 16:30 a 19:30h de dilluns a divendres), a l’Associació de Veïns de l’Eixample-Benissaidó (de dilluns a divendres de 18:30 a 20:30h), i al col·legi La Salle (de dilluns a divendres des de les 9 a les 13:30h i de 16 a 17h).

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *