foradia subscriutegrat

UNESCO Alcoi acull l’exposició “Fora de Norma” de l’artista Paloma Ripollés

La programació cultural continua amb la conferència de Joan de Déu Martínes i la commemoració del Dia de la Poesia

El Club d’Amigues i Amics de la UNESCO d’Alcoi ha presentat una sèrie d’activitats culturals per a aquest mes de març en les que estaran presents l’art, la literatura i la poesia. La primera d’aquestes activitats tindrà lloc el dia 21 a les 19 hores amb una programació per a commemorar el Dia de la Poesia. Aquest acte tindrà com a convidats a Josep Cortés Al-Aragonés i a Silvestre Vilaplana.

La programació continuarà de la mà del professor xixonenc Joan de Déu Martínes, qui impartirà una conferència sobre “Els aliments en l’obra d’Enric Valor”. Aquesta xarrada es podrà gaudir a la seu del Club d’Amigues i Amics de la UNESCO en Alcoi el proper 24 de març, a partir de les 19 hores. L’entrada es lliure i gratuïta fins a completar l’aforament. Aquest acte compta amb la col·laboració de la Universitat d’Alacant.

Per a finalitzar aquesta programació cultural del mes de març a Alcoi, el dia 26 es durà a terme la presentació de l’exposició de l’obra de “Fora de la norma”, de l’artista madrilenya Paloma Ripollés. La inauguració es produirà a les 12 hores i es podrà visitar fins al 20 de maig. L’horari de visita és de dilluns a divendres en horari de vespre, des de les 19 hores fins a les 21 hores en la seu d’UNESCO Alcoi. L’Ajuntament de la localitat ha col·laborat en l’organització d’aquesta exposició.

Paloma Ripollés va completar els seus estudis de Belles Arts a la Universitat Complutense de Madrid. L’artista madrilenya, especialitzada en pintura i gravat, ha exposat les seues obres en nombrosos museus a escala internacional.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *