foradia subscriutegrat

L’Associació Cultural Samarita entrega 1.000 euros a Aspromín

L'entrega solidària la van fer els guanyadors del IV campionat de Cotos Samarita a aquesta associació Pro Persones amb Discapacitat Intel·lectual d'Alcoi

El divendres 18 de març, a la Filà Realistes, es va dur a terme l’entrega solidària de 1.000 euros per part de l’Associació Cultural Samarita, a Aspromín, l’Associació Pro Persones amb Discapacitat Intel·lectual d’Alcoi.

L’acte s’ha dut a terme abans de començar la V jornada del Campionat Samarita de Cotos, i ha comptat amb la presència del president d’aquesta entitat, David Ponsoda, i els components de la parella guanyadora de l’anterior edició, i també membres dels samarites, Carlos Vicens i Jordi Vayà, que han sigut els que han lliurat el donatiu.

Per part d’Aspromin, Ramón Cerdà i Manuel Recuerda, president i vicepresident de l’associació, han assistit per a recollir aquesta donació, i van aprofitar l’ocasió per a recordar la feina que es fa des de l’entitat al Centre Ocupacional, el Centre de Dia i a la residència de Gormaig. També van agrair aquest donatiu, que servirà per a cobrir alguns dels imprevistos que sempre generen aquests centres.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *