foradia subscriutegrat

Rotary Club convida a dinar en la piscina als nens sahrauis

Igual que anys anteriors, es va celebrar el tradicional menjar que Rotary Club Alcoi organitza amb motiu de l'estada, durant el període estival, dels nens sahrauís en famílies d'acolliment.

sahara rotary

Va tenir lloc,  el divendres  18 de juliol, igual que anys anteriors, el tradicional menjar que Rotary Club Alcoi organitza amb motiu de l’estada, durant el període estival, de nens sahrauís en famílies d’acolliment.

“Vacances en Pau” pretén allunyar durant unes setmanes a xiquets, entre 7 i 12 anys, del conflicte que es viu al Sàhara. Els nens, també gaudisquen d’una atenció sanitària de qualitat molt diferent de la que ells tenen normalment.

La trobada va tenir lloc en el bar de la Piscina Municipal “José Trenzano” d’Alcoi, on després que els nens gaudiren d’una jornada lúdica, es va aprofitar l’ocasió per fer lliurament, per part del Rotary Club Alcoi, d’una motxilla amb material escolar a cadascun dels nens.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *