foradia subscriutegrat

Luar Na Lubre actua al Centre Cultural de Muro

El grup de folk gallec presenta el seu últim àlbum 'Vieiras e Vieiros, historias de peregrinos'

L’Ajuntament de Muro, a través de la Regidoria de Cultura, ha anunciat que el grup de folk gallec Luar Na Lubre actuarà a Muro el proper 2 d’abril. El concert tindrà lloc a les 20 hores al Centre Cultural i serveix per a posar fi a una setmana cultural a la localitat del Comtat després de la Festa del Llibre.

Luar Na Lua és un prestigiós grup de folk gallec que ha fet servir la seua trajectòria musical per a transmetre i difondre els valors de la cultura i la música tradicional gallega. Durant alguns dels seus concerts, ha comptat amb la col·laboració d’alguns artistes de talla internacional, com Mike Oldfield, Luz Casal, Martin O’Connor o Pedro Guerra.

En aquest concert que ha organitzat l’Ajuntament de Muro, amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant, el grup gallec presentarà el seu nou àlbum ‘Vieiras e Vieiros, historias de peregrinos’, que fa referència als valors artístics, cultural i natural que el Camí de Sant Jaume deixa en aquells senders i pelegrins que porten la vieira com a símbol.

Aquesta actuació que serveix com a punt final de la XXVII edició de la Festa del Llibre, també comptarà amb la participació del grup local de música tradicional ‘La Xafigà’. Les entrades per al concert són gratuïtes, però s’ha de reservar prèviament el seient. L’horari per a fer-ho és de dilluns a divendres de 9 h fins a les 14 h o de 16 h fins a les 20:30 h al Centre Cultural de Muro.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *