foradia subscriutegrat

Oliva continua amb els projectes educatius per a la ciutat

En una reunió entre la vicealcaldessa i regidora d'Educació de la localitat, Ana Morell, i el director general d'Infraestructures Educatives, Víctor Garcia i Tomàs, es van tractar temes, com les obres de millora dels centres educatius

Ana Morell, vicealcaldessa i regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva, s’ha reunit amb el director general d’Infraestructures Educatives, Víctor Garcia i Tomàs, per a tractar alguns temes sobre projectes educatius de la ciutat. En aquest encontre es va donar llum verda per part de la Conselleria d’Educació a la memòria d’obres de millora de centres educatius (Edificant). Les obres beneficiaran al CEIP La Carrasca, i suposaran una inversió d’1.100.000 euros. Amb aquesta reforma es crearà un nou gimnàs i es milloraran les infraestructures actuals del centre escolar.

A més, també es va confirmar l’autorització per a la implantació de sistemes d’energia fotovoltaica als sostres dels centres educatius baix el projecte ‘Escoles Solars’, que va plantejar el departament d’Educació i la regidoria en el plenari de desembre de 2021.

Morell ha comentat que: “aquesta reunió ha sigut molt fructífera per tal de dur endavant els projectes que estem treballant des de la Regidoria d’Educació per la ciutat d’Oliva. Estem davant d’un moment clau per continuar progressant i gràcies a la resposta favorable de la Direcció General d’Infraestructures Educatives, i del mateix senyor García Tomàs, en totes les nostres propostes, ens permet continuar fent passos endavant per fer dels nostres centres educatius, espais cada vegada més sostenibles i adaptats a les necessitats escolars i socials de la nostra ciutat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *