foradia ivace

Pego aposta per l’educació viària destinada als més menuts

L'Ajuntament posa en marxa la construcció d'un parc amb elements de la via urbana perquè aprenguen les normes de conducció

L’Ajuntament de Pego ha iniciat la construcció d’un parc dedicat a l’educació viària, perquè els més menuts s’instruïsquen en aquesta matèria. Aquesta iniciativa busca replicar els elements propis d’una via urbana, tal com: semàfors, passos de vianants, senyals de tràfic, etc. Els xiquets i xiquetes del municipi podran gaudir d’aquest espai lúdic-pràctic i comprovar la importància de seguir les normes de conducció per a la seua seguretat.

El parc estarà ubicat en l’Avinguda Blasco Ibáñez, al costat del CEIP Ambra. Les obres estan previstes que comencen durant el mes d’abril i està previst que finalitzen en un termini de dos mesos. A més, els més menuts del municipi seran instruïts en cursos sobre la normativa viària. En aquestes classes col·laboren conjuntament l’Ajuntament de Pego i la Policia Local, encarregada d’impartir les lliçons.

Aquest espai viari compta amb un pressupost de 158.881,69 euros, que seran finançats íntegrament pel consistori municipal. L’alcalde de Pego, Enrique Moll, ha detallat que “creguem que és necessari que els nostres menuts i menudes sàpiguen de seguretat viària perquè poden evitar-se accidents. A més, ells i elles seran els conductors del futur i volem que en eixe futur predomine la conducció cívica per damunt de tot”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *