foradia cdturisme

Pego du a terme les novenes Jornades Gastronòmiques

La localitat vol promocionar i donar a conéixer un dels seus productes autòctons, l'arròs bombó i l'arròs bomba

El regidor de Comerç, Ricardo Sendra, juntament amb Alicia Carbonell, de Creama, han anunciat la novena edició de les Jornades Gastronòmiques de Pego, en la qual es vol promocionar l’arròs bomba i l’arròs bombó, productes típics de la localitat.

En aquesta edició participaran 16 restaurants, més que l’any passat, i des del dia 9 de novembre fins al 29 del mateix mes, oferiran diferents menús, amb aquestes varietats d’arròs com a protagonistes.

Cadascú dels restaurants i dels bars han creat els seus menús, que s’aniran publicant a les xarxes socials de l’Ajuntament i de Creama. Per tal de saber més informació i fer la reserva, que és obligatori, s’haurà de telefonar als establiments participants.

Ricardo Sendra, ha assenyalat que enguany es viu una situació complicada, però ha incidit en què no s’ha de deixar de costat a l’hostaleria, ja que estan patint molt durant aquesta pandèmia, així que ha animat als veïns i veïnes de Pego i d’altres localitats dels voltants a què visiten la localitat durant aquestes jornades, i a més, ha explicat que tots els comensals d’aquestes jornades rebran un davantal.

Sendra ha anunciat que es vol potenciar l’arròs dins de la Comunitat Valenciana, i que per a l’any 2021 es treballarà per a promocionar-lo i “demostrar que és un producte únic”.

Aquestes jornades són finançades en un 60% per la conselleria de Turisme.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *