foradia aproop

‘Lecciones de nuestros abuelos’ es presenta a Cocentaina

En l'acte col·labora el Fòrum per la Memòria Històrica i Democràtica a Cocentaina, i aquest llibre solidari està fet per l'alumnat de 4t d'ESO del col·legi Sagrat Cor de Quart de Poblet

El Fòrum per la Memòria Històrica i Democràtica a Cocentaina ha col·laborat en la presentació, que se celebrarà el dijous 7 d’abril a la Biblioteca de Cocentaina a les 19:30h, del llibre ‘Lecciones de nuestros abuelos’, que ha sigut creat per l’alumnat de 4t d’ESO del col·legi Sagrat Cor de Quart de Poblet.

Aquest projecte solidari està ple de memòria i d’afecte, i segons expliquen des del Fòrum: “és fonamental que la Joventut conega la seua història i lluite pels valors de llibertat I democràcia. La millor herència que rebem de la gent gran no és material”.

En aquest llibre hi ha moltes històries que els nets han recollit per recuperar la memòria, i ara, la seua faena és divulgar-les, com per exemple, una de les alumnes conta la història del seu avi, Joan Pérez, que va ser Barber en Muro, i el van obligar a rapar a les dones que la Dictadura volia marca i humiliar.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *