foradia mediambient

Otos organitza la IV Otos Trail – Pujada al Castell de Carbonera

Aquesta competició tindrà lloc el dia 30 d'abril a les 18h, i la cursa està dins del XII Circuit de Carreres Populars de la Vall d'Albaida

El dissabte 30 d’abril, a les 18h, tindrà lloc la quarta edició de l’Otos Trail – Pujada al Castell de Carbonera, una cursa integrada en el XII Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida.

El recorregut de la prova és d’uns 10.300 metres, amb un desnivell positiu de 479 metres, i compren una part important del seu recorregut urbà pel nucli de la localitat d’Otos, ja que el punt d’inici i la meta estarà a la plaça del Llaurador, i una altra part anirà per l’espai natural protegit de l’Ombria del Benicadell. L’elevació màxima d’aquest recorregut és de 674 metres sobre el nivell del mar, i el punt més baix serà de 299 metres.

El Circuit de 2022 és solidari amb Cazarettos, una associació esportiva que té com a objectiu fomentar l’esport inclusiu de les persones amb diversitat funcional i ajuda a la investigació de malalties rares. De cada quota d’inscripció al circuit, així com de les carreres individuals, es destinarà 1 euro a aquesta associació.

Font: Redacció./


museus alcoi

 

agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *