foradia subscriutegrat

El Sambori canvia la data de lliurament dels premis per avís de pluja

Les previsions meteorològiques per als dies vinents ha fet que l'organització modifique l'entrega per al 3 de juny

La Coordinadora pel valencià de l’Alcoià i El Comtat ha decidit ajornar l’entrega dels Premis Sambori 2022 que estaven previstos per al dia 28 d’abril. Les previsions d’aigua previstes per als pròxims dies ha fet que l’organització canvie la data del lliurament dels premis per al 3 de juny, ja que es tracta d’un acte a l’aire lliure.

La pluja endarrerirà l’entrega de la XXIII edició del Premi Sambori de Narrativa Escolar, en el que participen 2.800 alumnes de tots els nivells educatius de l’Alcoià i el Comtat.

Així mateix, l’entrega es manté a Gaianes, al pati de l’escola del municipi, a partir de les 18:30 hores i l’entrada és lliure i gratuïta. A banda del lliurament dels guardons, a les 19:30 hores es produirà el concert de Dani Miquel al mateix lloc i que podran gaudir tots els assistents.

Els Premis Sambori se celebren a totes les comarques valencianes, i en total, en tot el territori, participen any rere any uns 80.000 alumnes. Aquest és un dels actes previs a la Trobada d’Escoles Valencianes que tindrà lloc a Agres, el 21 de maig, i que té de centre amfitrió al CRA Mariola-Benicadell.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *