foradia mediambient

Gandia acull la novena edició de la Fira del Motor

Aquest any porta un format més sostenible i estarà formada per 26 expositors i 44 marques de cotxes nous, d'ocasió i motos

L’Ajuntament de Gandia ha informat que, després de dos anys de pandèmia, la Fira del Motor es tornarà a celebrar als carrers del municipi. Aquesta novena edició tindrà lloc del 6 al 8 de maig i comptarà amb novetats rellevants, tal com han detallat José Manuel Prieto, alcalde de la ciutat; Vicenta Ferrer, regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç; Víctor Moll, president de l’Associació de Concessionaris de la Fira del Motor; i el representant dels concessionaris de motos, Jordi Barón.

En paraules de l’alcalde, aquest esdeveniment és “una de les cites del sector automobilístic més importants de les Comarques Centrals Valencianes”. Prieto ha recordat que l’edició de l’any 2018 va suposar una facturació de 6 milions d’euros. “Hem d’anar de la mà del nostre empresariat, donar-li suport i promoure una col·laboració público-privada, què és eficaç sempre per a les dues parts”, conclou l’alcalde de Gandia.

L’edició d’aquest any ocuparà 20.000 m² dels carrers del centre de la ciutat. A més, comptarà amb 6 expositors amb 18 marques de motos; 17 amb 26 marques de vehicles; i 3 de vehicles d’ocasió. La novetat d’aquest any és que la Fira tindrà un component de sostenibilitat. “Serà més verda i sostenible. Hem posat molts recursos dirigits a eixe aspecte. Mobilitat i sostenibilitat són dos conceptes que, cada volta, són més inseparables”, ha afirmat la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç. Cal recordar que, tots els concessionaris reserven un espai als vehicles eco i etiqueta 0.

A banda de tot açò, l’Oficina municipal de Projectes Europeus (OPE Gandia) incorpora un estand informatiu en la Fira de la Mobilitat Sostenible. A més, s’han organitzat una sèrie de xarrades d’assessorament i difusió d’informació entorn de la mobilitat sostenible.

“Ha sigut una aposta molt valenta la d’evolucionar a un model centrat en la sostenibilitat que, a més, impulse a les persones cap a la nova mobilitat”, ha apuntat Víctor Moll.

Per la seua part, José Manuel Prieto ha assegurat que aquesta és una oportunitat per a tots els sectors del municipi. “Suposa també un al·licient per a l’hostaleria i el comerç de la nostra ciutat, que durant els dies de celebració, rep un considerable increment de clients”, afirma l’alcalde.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *