foradia subscriutegrat

32 persones majors de 18 anys es beneficiaran d’una beca per a aprendre anglés

Aquesta ajuda es donarà gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament de Gandia i el British School de la localitat

L’Ajuntament de Gandia i el British School de Gandia ha convocat la segona edició de les beques per a majors de 18 anys amb residència en la localitat, per a poder millorar els seus coneixements d’anglés.

En total es donaran 32 beques. Les sol·licituds i els documents pertinents es podran presentar fins al dia 20 de gener.

La convocatòria tindrà les següents bases: el curs durarà 10 mesos, iniciant-se en gener, i finalitzant en octubre. S’oferirà de forma virtual gràcies a una plataforma d’aprenentatge amb els nivells d’anglés personalitzats (A1/A2-B1/B2-C1/C2). En la convocatòria podran participar persones entre els 18 i els 65 anys, que estiguen inscrites en les oficines de LABORA.

Els alumnes que es van beneficiar amb una beca en les convocatòries del Summer School 2017, 2018 i 2019, no podran presentar-se a aquest curs.

Les persones seleccionades només hauran de fer un pagament únic de 20 euros que s’efectuarà al centre escolar en el moment de realitzar la matrícula. Aquesta quantitat els serà retornada si acaben el curs i queden justificades almenys el 85% de les sessions virtuals.

Es tindrà en compte el període de temps en què la persona ha estat aturada. En eixe sentit, tindran preferència aquelles persones aturades més temps. Per poder participar en aquesta convocatòria, les persones beneficiàries hauran d’estar al corrent en les seues obligacions tributàries amb l’Ajuntament de Gandia.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *