foradia

Alcoi celebra les VIII Jornades “Converses amb Gent de Lletres”

Les quatre xarrades estan organitzades durant tot el mes de maig i juny a la seu del Club UNESCO

El Club d’Amigues i Amics de la UNESCO d’Alcoi, juntament amb la Coordinadora pel valencià, han convocat per a aquest mes de maig les VIII Jornades de “Converses amb Gent de Lletres”. En total, seran quatre trobades que tindran lloc al Club UNESCO a Alcoi.

La primera de totes elles va a càrrec de l’il·lustrador Fran Parreño sota el títol “Dibuixant incansable” a les 19 hores del 12 de maig. La programació continua una setmana més tard, el 19 de maig, amb la presència de Jordi Tormo amb “Biografies del nostre país”. L’actriu Agnés Ortega serà l’encarregada de la trobada “Viure el moment” el pròxim 26 de maig a UNESCO. Per a finalitzar aquestes Jornades de “Converses amb Gent de Lletres”, Inma López participarà amb “Escriure és viure”, el dijous 2 de juny.

Des del Club d’Amigues i Amics de la UNESCO recorden que totes les trobades tindran lloc al seu local a les 19 hores. L’entrada serà lliure per a tots aquells que vulguen assistir a la VIII edició d’aquestes Jornades. L’Ajuntament d’Alcoi també ha col·laborat en l’edició de les xarrades en valencià.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *