foradia subscriutegrat

La ciutat celebra el dia de la patrona dels músics

• Extens programa d'actes culturals i esportius per celebrar la festivitat de la patrona dels músics • Dotze entitats musicals d'Alcoi celebren la festivitat de Santa Cecília segueix l'extens programa d'actes • “Ambientació de carrer” dels grups de dolçainers i tabaleters La Cordeta i Barxell a la plaça d'Espanya

concert de bandes alcoi serpis

L’Agrupació Musical Serpis d’Alcoi./ foto Xavi Terol

La ciutat celebra el dia gran de la patrona dels músics, el dia de Santa Cecilia, amb diverses activitats  i un concert en el Cercle Industrial d’Alcoi.

El dia de la festivitat de Santa Cecilia la patrona dels Músics,  lAgrupació Musical Serpis d’Alcoi va sonar en concert a les set de la vesprada en el Cercle Industrial d’Alcoi.

El Saló Rotonda va ser l’escenari on els músics, dirigits per Andrés Guerrero Aragoneses, interpretaren en la primera part el preludi de “Àtila” de Verdi, “Finlàndia” de Sibelius, el Cor de pelegrins de l’obra “Tannhäuser” de Wagner i l’intermedi de la Cavallería Rusticana” de Mascagni.

Al compàs de la “Fanfàrria per a un home comú” de Copland es va iniciar la segona part, on el públic assitent, també podrà escoltar “Mart el portador de la guerra. Suite Els Planetes” de Gustav Holst i “Banja Luka de Jan de Haan.

La Comissió de Santa Cecília, formada per dotze entitats musicals d’Alcoi, ha programat un extens programa d’actes culturals i esportius per celebrar la festivitat de la patrona dels músics. Quatre concerts, dues actuacions de danses, una cercavila i una missa protagonitzen un cartell cultural en el qual també hi ha espai per a activitats esportives.

La Comissió de Santa Cecília ha organitzat vuit actuacions durant el mes de novembre per homenatjar a la patrona dels músics.

El 21 de novembre, a les 17.30 hores, tindrà lloc la missa en honor a Santa Cecilia a l’església de Sant Antonio i Sant Vicent.

En finalitzar, els grups de dolçainers La Degollà i Barxell, amb la col·laboració del grup La Cordeta, protagonitzaran una cercavila des del temple fins al Teatre Calderón, on a les 19 hores començarà el concert de les bandes. La Corporació Musical Primitiva, la Societat Unió Musical d’Alcoi i la Societat Musical Nova d’Alcoi interpretaran diverses peces per homenatjar a la patrona dels músics.

Les danses entraran en escena el diumenge 22 de novembre gràcies a l’actuació que oferirà el Grup de Danses Sant Jordi a partir de les 12 hores en el Cercle Industrial. I el dissabte 28 de novembre el Grup de Danses Carrascal actuarà a les 18.30 hores en el Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *