foradia cdturisme

El Festival OntiJazz comença amb èxit a la Plaça de la Concepció

L’actuació de Domisol Sisters, inclosa a la programació de Cultura de Barri, va duplicar la xifra mitjana d’espectadors de l’edició anterior

Concert Ontijazz 2019 – Homenatge Luis Martínez

El Festival Ontijazz, que organitzen l’acadèmia musical Ad Libitum i l’Ajuntament d’Ontinyent, va arrancar amb èxit la seua XI edició. L’actuació del grup de swing jazz Domisol Sisters, inclosa a la programació de Cultura de Barri, va omplir de música i públic la plaça de la Concepció, arribant a duplicar la xifra mitjana d’espectadors de l’edició anterior.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava la consolidació d’aquest festival “que permet apropar aquest tipus de música a la ciutadania i alhora recolzar tant al sector de l’hostaleria, ja que va aparellat a la possibilitat de sopar a la fresca, com a entitats com Ad Libitum, que fa un gran treball per potenciar la cultura a la ciutat”, assenyalava.

Homenatge

El festival, que ret homenatge a un dels seus fundadors, Luis Martínez, continuarà el proper dijous 25 de juliol amb l’actuació de Gatos Revoltosos. Aquest grup està format per músics de reconegut prestigi com Gerard Vercher, Tonete Puerto, David Garzinnsky i Camilo González, dos d’ells professors del taller de Música Moderna d’Ad Libitum, i que practiquen el Gypsy Jazz, i són capaços d’introduir rock, pop, música balcànica i clàssics del gènere en una fusió amb improvisacions vertiginoses.

Al marge d’aquest festival, però també dins la programació de Cultura de Barri, el proper divendres tindrà lloc al parc de Vicent Andrés Estellés el Concert Bandes Joves (Cocentaina-Ontinyent) a partir de les 23 hores. Així mateix, estos dies està celebrant-se també AD Festival, el nou festival impulsat per AD Libitum i que es desenvolupa dins la XXI edició de les Colònies Musicals i Cursos d’Estiu. En concret, divendres 19 a partir de les 20:30h dos trompetistes de projecció internacional com Luis González i Rubén Simeó actuaran al Centre Cultural Caixa Ontinyent a partir de les 20:30h.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *