foradia subscriutegrat

La Fira Mercat de Gandia té com a protagonista a la Mobilitat Sostenible

Aquesta fira se celebrarà des del dia 6 al 8 de maig, dins de la programació de la IX Fira del Motor, i es faran xarrades, informació i assessorament sobre sostenibilitat i a més, hi haurà una exhibició de vehicles elèctrics

Des del 6 al 8 de maig, la Fira Mercat de Gandia, dins de la programació de la IX Fira del Motor, el Mercat Municipal del Prado, albergarà xarrades, informació i assessorament sobre sostenibilitat, a més, es farà una exhibició de vehicles elèctrics.

Aquesta és la segona edició de Fira Mercat Gandia, i en aquest cap de setmana es complementa amb la Fira del Motor, en la qual hi haurà cotxes i motos d’ocasió, a més d’ofertes i descomptes. “Sempre intentem complementar fires si hi ha un esdeveniment major i en aquest cas ho hem fet”, ha comentat la regidora Vicenta Ferrer.

Els concessionaris reservaran un espai per a vehicles eco i amb etiqueta 0, i per a vehicles elèctrics com bicicletes, patinets i motos. Tots ells s’exhibiran al Mercat Municipal del Prado, i a l’edifici del Mercat s’acolliran estants informatius i d’assessorament, i participarà l’Oficina d’Habitatge de l’Ajuntament de Gandia, l’Associació del Motor Gandia, les empreses d’energies renovables Klimia, i-Resol, i Muvere Electrificaciones SL; la delegació en la Safor del Col·legi Oficial d’Administradors de finques; i la delegació del Col·legi Oficial d’Arquitectes de València en la Safor.

Durant els tres dies que durarà la fira es faran sis xerrades en diferents horaris, en les quals es parlarà sobre quin tipus d’automòbil s’adapta millor a les circumstàncies de cadascú, o les ajudes que hi ha des dels fons Next Generation de la Unió Europea.

La finalitat d’aquesta Fira és “plantejar el camí cap a una ciutat més sostenible i intel·ligent a partir de la unió de la iniciativa privada i pública”, ha comentat la regidora.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *