foradia subscriutegrat

Gandia present al Congrés Internacional d’educació a la República de Corea

Aquesta ha sigut la XVI edició d'aquest esdeveniment, en el qual han acudit 129 ciutats de 22 països de quatre continents, i en el que s'ha parlat del futur de l'educació

Gandia, representada per les regidores Liduvina Gil i Carmen Fuster, han acudit a la XVI del Congrés Internacional de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores, que s’ha celebrat a la República de Corea, des del 25 al 28 d’octubre.

Les dos regidores de Gandia han participat juntament amb representants de 129 ciutats de 22 països de quatre continents, la Xarxa Mundial de Ciutats de l’Aprenentatge de la UNESCO, ciutats de la xarxa coreana de l’Aprenentatge, i acadèmics i experts en la matèria.

Aquest congrés ha sigut un espai per al diàleg entre la joventut i els polítics de les ciutats presents, on s’han pogut escoltar opinions en aquest debat sobre el futur de l’educació. El lema triat per l’ocasió ha sigut ‘Ideant el futur de l’educació a la ciutat: Innovació, tradició, i inclusió’.

Carmen Fuster, ha comentat que aquesta participació en el Congrés “ens ha permés conéixer com s’articulen aquest tipus de polítiques a altres ciutats repartides per tot el món i hem establert sinergies que ens permetran anar més enllà en aquest àmbit per tal d’aconseguir que Gandia siga una ciutat millor per a tots els seus veïns”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *