foradia mediambient

Directors i directores dels centres educatius reconeguts pel seu treball durant la pandèmia

El director de l'IES Pare Vitòria d'Alcoi, Toni González Picornell, ha sigut l'encarregat d'arreplegar aquest premi, ja que ell és el president de la Fedaració d'Associacions de Directors de Centres Educatius Públics d'Espanya

Toni González Picornell, president de la Federació d’Associacions de Directors de Centres Educatius Públics d’Espanya (FEDADi), a més de director de l’IES Pare Vitòria d’Alcoi, ha arreplegat en nom de la federació el premi que ha atorgat l’Associació d’Inspectors i Inspectores, en el qual s’ha reconegut la tasca que s’ha realitzat a la direcció dels centres, per primera vegada, per la gestió que s’ha fet durant la pandèmia, és a dir, la planificació, l’organització i la gestió que s’ha fet perquè la Covid afectara el menys possible a les aules. Aquesta Federació és l’encarregada d’englobar a totes les associacions de directors de totes les autonomies.

Segons ha reconegut Picornell: “Aquest premi el volem dedicar a tots els docents, el professorat, l’alumnat, les seues famílies, a l’administració i a la sanitat, perquè al final eixe treball s’ha fet en un bloc i si no haguera sigut així no hi haguera possible”.

L’acte de lliurament d’aquest premi va tindre lloc el divendres 29 d’abril a l’Ateneu de València, i van assistir l’actual president, i l’expresident Alberto Arriazu.

“Per a nosaltres és un orgull que concedisquen aquest premi per la gestió que s’ha fet. És cert que des del Ministeri ja s’han fet diferents actes, però no se’ns havia reconegut d’una manera tan específica com s’ha fet amb aquest premi”, puntualitza el president de FEDADi.

Font: Belén Rivas./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *