foradia subscriutegrat

MC Zeik es proclama guanyador de la primera edició d’Alcoi Sona

La final d'aquest certamen musical per a joves entre els 12 i 30 anys, va celebrar-se el dissabte 7 de maig a l'Auditori Amando Blanquer

El raper MC Zeik ha sigut el guanyador de la primera edició del certamen musical Alcoi Sona. Un concurs organitzat per la regidoria de Joventut, i que ha tingut com a objectiu fomentar la música en directa, concretament per grups formats per joves entre els 12 i els 30 anys.

Aquesta final va celebrar-se el dissabte 7 de maig, a les 22h, a l’Auditori Amando Blanquer, i en ella van participar un total de quatre grups. El segon i tercer lloc van ser per a El Pance i Ricardo González Moyano respectivament.

El jurat que va prendre aquestes decisions va estar format per Chus Moreno, guitarrista de la ciutat, que té una llarga trajectòria en l’àmbit de la música moderna; Jesús Lara, músic i compositor des de fa més de 25 anys, i que té cinc àlbums propis; i per Estela Tormo, cantant, lletrista, guitarrista i baixista del grup Júlia.

Durant l’acte es va comptar amb la presència del Mago Hugo, que a més d’actuar, també va estar com a presentador d’aquesta final, que també va comptar amb l’actuació de l’alumnat i professorat del Departament de Modern de l’Escola Crescendo d’Alcoi.

Pel que fa al guanyador, MC Zeik, és un artista local que està començant a la indústria musical, produint les seues cançons. El premi que ha guanyat ha sigut poder gravar un CD en un estudi professional del repertori que va interpretar en aquesta final, i posteriorment gravarà el videoclip de la cançó guanyadora.

A més, els tres participants que han quedat en primer, segon i tercer lloc, participaran en un concert que estarà organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *