foradia pressupostparticipatiualcoi

La joventut tindran dos activitats d’oci alternatiu

Aquestes iniciatives van sorgir a través dels Pressupostos Participatius de 2022

El CCJ, que actualment està ubicat a la primera planta del Centre Comercial Alzamora, a causa de les obres que s’estan realitzant a l’edifici Cervantes, acollirà per al dissabte 27 d’agots dos activitats d’oci alternatiu per als més joves.

Les activitats va ser la proposta més votada als Pressupostos Participatius de 2022, i estan dins de l’apartat de despesa corrent, és a dir, el que va destinat a activitats. La programació a més, s’emmarca en la Nit Jove, que compta amb 5 activitats diferents per a joves entre els 12 i els 30 anys.

La primera activitat que es realitzarà serà la ‘Game Party’, una festa de videojocs, en la qual hi haurà diferents zones habilitades per a ‘gamers’, com la Zona Gaming o la Zona Mobile, o es podrà jugar amb el mateix dispositiu o els que hi haurà preparats. A més, també es comptarà amb un espai per a la Realitat Virtual, Simuladors de Conducció, Campionat amb mòbil, amb Xbox i Playstation i consoles d’ús lliure. Alguns dels jocs als quals es podran jugar seran el FIFA, NBA2K, Fortnite, Brawl Stars i Just Dance. Aquest esdeveniment començarà a les 20h i finalitzarà a les 2 de la nit. Per a poder participar s’haurà de fer inscripció a aquest enllaç.

L’altra activitat serà una simulació de vol Wingsuit, que és una de les modalitats de paracaigudisme on es col·loca un vestit simulant unes ales entre les cames i els braços que permet planejar per l’aire. Per a fer-ho, els participants es penjaran d’una estructura, i se’ls col·locarà unes ulleres de visió esfèrica. L’horari d’aquesta activitat serà des de les 22h fins a les 2 de la matinada, i per a participar també s’haurà de fer inscripció a aquest enllaç.

La regidora de Joventut, Maria Baca, ha comentat que: “El programa ‘Nit Jove’ acull a l’agost 5 propostes d’oci alternatiu per a la joventut de la nostra ciutat. Es tracta de propostes diferents i interessants per a unes dates estivals on hi ha més temps per a l’oci, cosa que ens ha servit per a posar en marxa aquest programa amb bastant èxit i que des de Joventut volem allargar fins a finals d’any. M’agradaria destacar que va ser la proposta més votada dels pressupostos participatius i agrair el treball conjunt amb la regidoria de Participació Ciutadana”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *