foradia aproop

La UA prepara un curs d’Educació Ambiental, i ús públic en espais naturals protegits

Aquesta formació va dirigida a estudiants de cicles formatius, tècnics ambientals, professionals relacionats amb el medi natural, o també per a alumnat de Magisteri, Biologia, Geologia, Geografia, Turisme, o altres màsters universitaris relacionats

La Universitat d’Alacant ha organitzat un curs d’Educació Ambiental i Ús Públic en Espais Naturals Protegits. Aquest curs es realitzarà al Parc Natural del Carrascal de la Font Roja, on està ubicada l’Estació Científica de la Font Roja Natura, un lloc que té com a objectiu la formació i transferència de coneixement en matèria de gestió d’espais naturals protegits.

Aquest parc destaca per la bellesa i l’extens patrimoni natural que hi ha en ell, i per això, és el lloc perfecte per a mostrar als assistents com funcionen els sistemes naturals, concretament, com els éssers humans poden gestionar els ecosistemes per a viure de manera sostenible, minimitzant la degradació i la contaminació del medi natural.

El principal propòsit d’aquest curs serà donar unes bases inicials i introductòries de coneixements i habilitats per a incitar als participants a desenvolupar experiències pràctiques de l’educació ambiental al medi natural.

Aquest curs està dirigit per a estudiants de cicles formatius com tècnics ambientals, professionals relacionats amb el medi natural i l’educació ambiental, o per a estudiants de graus com Magisteri, Biologia, Geologia, Geografia, Turisme, o altres màsters universitaris relacionats amb la matèria.

La durada del curs serà de 20h (2 crèdits), i es durà a terme entre el 18 al 22 de juliol de 2022 de forma semipresencial. El preu d’aquest curs serà de 75 euros (la tarifa general), i de 50 per a estudiants, i persones desocupades. Per a obtenir més informació de la matrícula, i d’aquest curs, es pot visitar aquest enllaç.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *