lasarga ajualcoitel

Convocades 8 beques d’art contemporani de la Càtedra Antoni Miró de la UA

La data límit de presentació de sol·licituds és el proper 10 de setembre

La Universitat d’Alacant, a través de la Càtedra Antoni Miró d’Art Contemporani de la UA, i en col·laboració amb la Fundació Banc Sabadell, convoca 8 beques per a la recerca i producció d’exposicions al voltant de l’art contemporani.

Tipus de beques

Les ajudes es divideixen en tres línies: tres per a la producció d’exposicions, en concepte de materials i la publicació del catàleg. Publicació en el BOUA; tres ajudes de recerca de teoria, crítica o història de l’art contemporani sobre qualsevol aspecte relacionat amb les arts o els artistes plàstics o artistes plàstiques o sobre l’obra d’Antoni Miró amb la publicació del treball en 2020. Publicació en el BOUA; i dues ajudes de recerca sobre les diferents activitats desenvolupades al llarg de la seva trajectòria per Antoni Miró i la repercussió que van tenir en la recuperació i el foment de l’art contemporani i en la recuperació i la projecció dels i les artistes del moment amb la publicació del treball en 2020. Publicació en el BOUA.

Límit de sol·licituds

La convocatòria pública oficial està destinada, fonamentalment, a joves creadors, investigadors, estudiants i a la societat en general, amb la finalitat de fomentar la creació artística, promoure la recerca, millorar la formació i augmentar la projecció de joves artistes. La presentació de sol·licituds finalitza el 10 de setembre de 2019 i es podrà realitzar per correu electrònic a l’adreça s.promocio@ua.es indicant les dades personals (nom, cognoms, adreça postal, adreça electrònica i telèfon) i el currículum del concursant o de cadascun dels membres del grup concursant, juntament amb la proposta de projecte.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *