foradia mediambient

Els bombers del Consorci de València guanyen 17 medalles al Mundial de Lisboa

La gran majoria de les medalles obtingudes s'han aconseguit en proves de natació

El Consorci Provincial de Bombers de València ha participat, amb èxit als Mundials de Bombers que s’han celebrat a Lisboa des del 30 d’abril fins al 7 de maig. En total els bombers Valencians s’han endut 17 medalles en diferents modalitats, encara que han destacat especialment a les proves de natació.

Els representants del consorci que han assistit a aquest certamen han sigut Victor Bisbal, del parc de Bombers de Requena; Rafa López, d’Alzira; Adrián Martínez, de Xàtiva; Sergi Beltrán, de Silla; Daniel López, de Gandia, i Vicent Pastor i Juanjo Martínez, de Cullera.

La major part de les medalles que s’han aconseguit han sigut a les proves de natació. En aquesta modalitat s’han obtingut, en competició individual, 10 medalles d’or, 1 de plata, i 2 bronzes. En les proves de relleu, els bombers valencians han guanyat 2 ors, i 1 bronze. A aquestes medalles s’ha sumat una plata en la prova d’atletisme.

A part de la natació i l’atletisme, també hi ha hagut proves de ciclisme, en les quals s’ha obtingut un cinqué lloc en la conducció del camió, i un 12 i 29 llocs en la pujada d’escales.

L’objectiu d’aquest mundial ha sigut posar a prova la preparació, destresa i condicions físiques dels bombers del consorci, i la seua participació s’emmarca en la promoció que es fa de l’esport dins del Comité Tècnic d’Activitat Física del Consorci, i ha comptat amb el suport del Consorci Provincial de Bombers de València a través de les subvencions que el Consorci atorga a la promoció de la salut i l’esport entre els bombers de la seua plantilla.

El pròxim repte esportiu serà la participació en la modalitat de Rugbi 7, ja que existeix el projecte de crear el mateix equip del Consorci.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *