foradia subscriutegrat

Primer Pla d’Igualtat del Consorci Provincial de Bombers de València

Amb aquest pla es tindran en compte mesures en matèria d'accés a l'ocupació, la classificació professional, promoció i formació, retribucions, ordenació del temps de treball, corresponsabilitat en els drets de la vida personal, familiar i laboral, i la prevenció de l'assetjament sexual i l'assetjament per raó de sexe

El Consorci Provincial de Bombers de València ha anunciat que ha elaborat el primer Pla d’Igualtat. Segons ha explicat la presidenta del Consorci, Maria Josep Amigó, és una mostra “del ferm compromís de la direcció del Consorci a fer que el principi d’igualtat s’incorpore com a principi bàsic de la política corporativa i de recursos humans d’aquesta institució”.

Per al Pla es tindran en compte mesures en matèria d’accés a l’ocupació, la classificació professional, promoció i formació, retribucions, ordenació del temps de treball, corresponsabilitat en els drets de la vida personal, familiar i laboral, i la prevenció de l’assetjament sexual i l’assetjament per raó de sexe. La presidenta ha indicat que: “es dissenyaran actuacions que suposen millores respecte a la situació present, arbitrant-se els corresponents sistemes de seguiment per la consecució de la igualtat reals entre homes i dones”.

Aquest propòsit es posarà en pràctica gràcies a la col·laboració de la representació legal de treballadors i treballadores, als que se’ls fa partícips a través d’una comissió negociadora. A més, per a la realització del diagnòstic inicial es recaptaran una sèrie de dades mitjançant qüestionaris anònims i entrevistes a la plantilla.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *