Amàlia Garrigós i Edu Comelles s’uneixen per al CCCC Podcast
Aquest podcast és una iniciativa del Centre del Carme Cultura Contemporània, i es podrà escoltar a les principals plataformes d'àudio per streaming

El Centre del Carme Cultura Contemporània s’ha apuntat al moviment del podcast amb el segell CCCC Podcast, que estarà conduït per la periodista alcoiana Amàlia Garrigós, i l’artista sonor Edu Comelles. En total es faran vint episodis que s’aniran publicant periòdicament, cada quinze dies, a les principals plataformes d’àudio per streaming com Spotify, Apple Podcast i Amazon Music.
Aquest podcast serà el primer contingut creat específicament des d’un museu valencià, i precisament l’estrena va tindre lloc en la vespra del Dia Internacional dels Museus, és a dir, el dia 17 de maig.
Des del Centre del Carme treballen les arts visuals, escèniques, la literatura, el pensament, la música, la mediació cultural o la integració social, i ara, tot açò ho poden transmetre a través de reportatges, entrevistes o monogràfics, i podran elaborar continguts creatius a través d’aquest podcast, ja que l’objectiu d’aquesta nova “ferramenta” és divulgar, promoure i difondre la diversitat cultural i social que es mou dins dels claustres del CCCC, creant atmosferes que facen imaginar i sentir allò que bull al seu interior. A més, busquen enregistrar els són reals de cada esdeveniment, com els del públic, dels artistes, dels concerts.
Com expliquen els seus creadors “CCCC Podcast té tantes cares com les que ens descobreix el Centre del Carme. Una proposta per assaborir les distintes expressions culturals de les arts. També té vocació territorial cobrint l’activitat cultural d’altres espais del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana a Alacant i Castelló. Es parla globalment del ressorgiment de l’àudio storytelling. Edu Comelles i Amàlia Garrigós volen ser contadors de les històries que naixen al si del CCCC i del Consorci de Museus. El so, amb tots els seus recursos creatius, pot cooperar en la reactivació de les dinàmiques culturals i, a través d’elles, forjar el pensament crític”.
Comenta i participa-hi