foradia becasivace

La conferència “Música des de la Literatura” celebrada a l’Espai Àgora

L’acte presentat per Llúcia Martin ha combinat les figures de Fuster i Ovidi amb certes qüestions musicals

El passat dissabte 14 de maig va tindre lloc la conferència “Música des de la Literatura”, que es va celebrar a l’Espai Àgora d’Alcoi a les 19 hores. Aquest acte és part de les activitats organitzades durant aquest mes de maig pel Centre Cultural Ovidi Montllor ACPV l’Alcoià-Comtat.

La xarrada ha estat presentada per la catedràtica de Filologia Catalana a la Universitat d’Alacant (UA) Llúcia Martín i ha comptat amb la presència del director d’orquestra i musicòleg, Àngel Lluís Ferrando, i el membre del Consell del Departament de Filologia Catalana a la UA, Hèctor Pulido.

“Música des de la Literatura”, ha tractat davant de tots els presents aspectes com “El Tirant Lo Blanc fet música: composicions musicals inspirades en el Tirant Lo Blanc”, un tema rellevant per a músics i filòlegs. A banda, també s’han tractat altres aspectes com la combinació de les figures de Fuster i Ovidi en la qüestió assagística i musical entre altres aspectes. A més a més, l’acte ha sigut acompanyat amb l’actuació de l’ensemble de trombons del Conservatori Joan Cantó d’Alcoi.

Font: Redacció./


campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *