foradia becasivace

Segona II d’Habilitats FP a la sala Àgora d’Alcoi

En aquesta trobada es donaran a conéixer de manera pràctica l'oferta formativa de huit centres que imparteixen FP a la ciutat

L’espai Àgora acull durant el dijous 19 de maig la II Fira d’Habilitats FP a Alcoi que du com a títol ‘Un món d’oportunitats’. Aquesta és una de les activitats acordades en el Consell de l’FP i que ha estat aprovada pel Consell Econòmic i Social de la ciutat. Aquest esdeveniment s’ha représ enguany després d’haver parat per la Covid-19.

L’esdeveniment està organitzat per la regidoria d’Ocupació, Empresa i Formació en estreta col·laboració amb els huit centres educatius que imparteixen Formació Professional a la localitat.

Estudiants de 4t d’ESO, Batxillerat, i Cicles Formatius dels centres d’Alcoi i municipis veïns, o estudiants d’altres àmbits formatius, podran visitar els estands, que estaran dividits per Famílies Formatives.

Aquesta fira té com a objectiu que tant les famílies, com els estudiants puguen conéixer l’oferta educativa d’FP, i saber quins són els ensenyaments de cada cicle, i les seues aplicacions reals en el mercat laboral. El regidor d’Ocupació i Formació, Alberto Belda, ha comentat que: “Es tracta d’una mostra eminentment pràctica en la qual les persones assistents poden veure de manera molt clara i senzilla quines són les competències, habilitats i destreses que s’adquireixen amb la Formació Professional”.

La segona edició d’aquest esdeveniment ha coincidit amb el mateix dia en què s’ha obert el termini de presentació de sol·licituds d’admissió telemàticament dels centres de Formació Professional de la ciutat. Actualment, a Alcoi hi ha 53 cicles, de 18 famílies professionals diferents.

Font: Redacció./


campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *