foradia subscriutegrat

Celebrada la I Jornada Econòmica de l’Alcoià i El Comtat

Els estudiants han estat presents en la ponència del Conseller d'Economia, Rafa Climent, i en diferents activitats programades per a conéixer l'actualitat econòmica

L’alumnat de primer de batxillerat dels Instituts públics d’Educació Secundària de les comarques de l’Alcoià i El Comtat han pogut gaudir de la I Jornada d’Economia. L’acte ha tingut lloc el dimarts 17 de maig a l’Espai Àgora i la glorieta d’Alcoi, on els estudiants que cursa la modalitat de ciències socials ha participat en diferents activitats programades.

L’IES Andreu Sempere, l’IES Cotes Baixes i l’IES Pare Vitòria d’Alcoi; l’IES Pare Arques de Cocentaina i l’IES Serra de Mariola de Muro han sigut els centres participants en aquesta primera edició de les jornades, que s’han desenvolupat al llarg de tot el matí.

Un dels eixos principals d’aquestes jornades ha sigut que els estudiants coneguen de primera mà el context internacional i els desequilibris econòmics que la societat pateix en l’actualitat. L’esdeveniment ha arrancat amb la presentació de la coordinadora i professora de l’IES Andreu Sempere Andrea Gilabert. Seguidament, el Conseller d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana, Rafael Climent, ha impartit una ponència destinada a l’alumnat de l’Alcoià i El Comtat. Durant la xarrada Climent, va explicar la situació econòmica de la zona.

A més, els alumnes han participat en diverses activitats organitzades com: conéixer els diferents organismes internacionals a través de tallers, debatre sobre màrqueting alternatiu, calcular tipus de canvi, aprendre com es redistribueix la riquesa o, fins i tot, jugar amb “escape rooms” de temàtica econòmica.

Des de l’organització destaquen que aquesta jornada ha sigut “tot un èxit i ha demostrat l’excel·lent coordinació, predisposició i visió innovadora dels centres implicats, però sobretot ha sigut un acte on l’alumnat participant ha gaudit d’una jornada de convivència, respecte i aprenentatge que de segur es repetirà en pròximes edicions”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *