foradia mediambient

La II Fira d’Habilitats FP Alcoi rep la visita de 750 persones

"Un món d'oportunitats" mostra als alumnes la varietat d'estudis de Formació Professional I les seues eixides en l'àmbit professional

Aquest dijous 19 de maig, s’ha celebrat la segona edició de la Fira d’Habilitats d’FP Alcoi baix el lema “Un món d’oportunitats”. Després d’uns anys de parèntesis per la Covid-19, les activitats aprovades pel Consell de l’FP d’Alcoi i organitzades per la Regidoria d’Ocupació, Empresa i Formació de l’Ajuntament.

Al voltant de 750 persones, majoritàriament alumnes de Cicles Formatius, 4t d’ESO, Batxillerat d’Alcoi i dels municipis del seu contorn, han acudit a la Fira d’Habilitats amb l’objectiu de mostrar d’una manera visual i pràctica la varietat d’estudis de Formació Professional que s’imparteixen.

D’aquesta manera, els huit centres educatius de la ciutat que imparteixen Formació Professional a les seues aules han participat en aquest esdeveniment. A més a més, 300 persones han treballat en el muntatge dels estands, distribuïts per Famílies Professionals.

L’alumnat participant ha pogut interaccionar amb diferents estudiants que, actualment, estan cursant els Cicles Formatius per a conéixer de primera mà les seues experiències. Així mateix, la fira coincideix amb el mateix dia que s’obri el termini per a presentar les sol·licituds d’admissió telemàticament.

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, i el regidor d’Ocupació i Formació, Alberto Belda, han estat presents en aquesta nova edició de la Fira d’Habilitats, acompanyats per Manolo Gomicia, el Director General de Formació Professional.

“Hui recolzem en aquesta fira l’FP a la Comunitat Valenciana i més concretament a Alcoi, on tenim una oferta molt variada i relacionada amb les necessitats dels sectors econòmics. En aquest moment d’augment de l’ocupació, l’FP es presenta com la solució a les persones, cada vegada les empreses estan demanant personal qualificat que únicament pel camí de l’FP és possible tindre aquesta qualificació d’alta qualitat”, detalla Gomicia.

Per altra banda, l’alcalde, Toni Frnacés, ha destacat “l’aposta decidida per la Formació Professional en els últims anys”. En l’actualitat, entre tots els centres educatius s’imparteixen 53 Cicles Formatius que pertanyen a 18 Famílies Professionals: Administració i Gestió; Hostaleria i Turisme; Informàtica i Comunicacions; Imatge Personal; Electricitat i Electrònica; Fabricació Mecànica; Química; Sanitat; Seguretat i Medi Ambient; Comerç i Màrqueting; Tèxtil, Confecció i Pell; Fusta, Moble i Suro; Energia i Aigua; Serveis Socioculturals i a la Comunitat; Arts Gràfiques; Transport i Manteniment de Vehicles; Arts Plàstiques i Disseny, i Agrària.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *