foradia pressupostparticipatiualcoi

S’obri el teló de la XXXI edició de la Mostra de Teatre

Entre els dies 23 i 27 de maig començarà aquest important esdeveniment cultural que ocuparà un total de 9 espais diferents de la ciutat d'Alcoi

Hui dilluns 23 de maig s’inicia una nova edició, concretament la 31, de la Mostra de Teatre d’Alcoi. Durant aquests cinc dies, 29 companyies passaran pels 9 espais escènics que s’han preparat a la ciutat, per a poder oferir un total de 32 funcions, unes xifres que com va destacar el director de la Mostra, Miquel Santamaria, indiquen aquesta edició és “la més ambiciosa de totes“.

Aquests 32 espectacles són molt variats, i podem trobar de tota classe, com circ, musical, dansa, teatre, entre molts altres, i per a tots els gustos i edats; a més, també es podran veure estrenes absolutes. Les 29 companyies que ompliran de teatre la ciutat durant aquesta setmana, venen d’un total de 9 autonomies de l’Estat espanyol, com Catalunya, Madrid, Euskadi, Aragó, Illes Balears, Múrcia i Galícia, a part de les companyies del País Valencià.

La Mostra ja ha estat calfant motors gràcies al cap de setmana del 21 i 22 de maig, en el qual el públic en general ha pogut gaudir de dos obres de teatre. I és que, aquest esdeveniment, especialment té com a objectiu ser un aparador perquè programadors de teatres puguen veure el treball que estan fent les diferents companyies. De fet, s’han inscrit 250 persones, i el 45% d’ells són programadors de sales, festivals i fires. Un 20% són empreses de distribució d’espectacles, i la resta són companyies.

La visita del sector professional de les arts escèniques a la nostra ciutat, també a repercutit en l’economia, i és que els hotels d’Alcoi, i de localitats veïnes estaran plens, per tal de donar allotjament a tots aquests visitants.

El Teatre Calderón, el Principal, Salesians, el Centre Cultural, el Passeig de Cervantes, l’edifici de l’IVAM CADA Alcoi, la plaça Ramón y Cajal, la Glorieta, i la Sala Àgora, i la Sala de la Fundació Mutua Levante seran els espais que acolliran aquesta Mostra, que torna a la normalitat d’abans de la pandèmia.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *