foradia mediambient

Caixa Ontinyent renova el seu suport a l’orquestra simfònica

L'entitat financera i Ad libitum han signat un acord d'esponsorització, que consta d'un pressupost de 16.000 euros al projecte educatiu

Caixa Ontinyent i l’Escola Musical Ad libitum han signat un acord de renovació pel que fa a l’esponsorització de l’Orquestra Simfònica per a l’any 2022. D’aquesta manera, l’entitat financera torna a donar el seu suport a un projecte educatiu musical en el qual participen més de 100 alumnes de les comarques centrals valencianes des de 2015.

La Fundació Caixa Ontinyent aportarà 16.000 euros per a impulsar accions formatives i culturals en l’àmbit musical. Aquest projecte busca destacar la programació de concerts, en els quals participen alumnes i convidats de prestigi. Per a aquest any n’hi ha previstos quatre concerts: Sons d’Amèrica, Sóns d’Arpa, Sons de Beethoven i Sons del barroc al segle XXI.

El president de Caixa Ontinyent, Josep Pla, ha subratllat “la ferma aposta per la cultura de la nostra entitat, que es materialitza en el suport a projectes com aquesta orquestra, un projecte formatiu que permet als nostres joves formar-se al costat de grans professionals i que els ofereix una oportunitat de futur”.

Per la seua part, el director de l’Escola Musical Ad libitum, Lluís Muñoz, ha destacat agraït l’aposta de Caixa Ontinyent per aquest projecte formatiu. “És un trampolí perquè els nostres joves músics puguen dedicar-se de manera professional”, explica Muñoz.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *