foradia subscriutegrat

Primera jornada de Mostra amb els premis als millors espectacles de l’edició de 2021

Durant el primer dia de Mostra havien d'actuar 5 companyies, però, una d'elles, Maduixa, va suspendre la seua actuació per motius de salut

El dilluns 23 de maig va inaugurar-se l’edició XXXI de la Mostra de Teatre d’Alcoi. Una edició que destaca per ser la que més programació té, i des d’eixe primer dia, fins al divendres 27 de maig passaran per Alcoi un total de 28 companyies, amb 31 espectacles.

El primer dels actes ha tingut lloc a la Sala Àgora, amb l’entrega dels reconeixements als espectacles millor valorats pels programadors del circuit valencià, que van participar en l’anterior edició.

Juli Cantó, en nom de la companyia, ‘La Negra’, ha obtingut el premi als espectacles familiars per la seua obra ‘Nautilus’; i Paula Llorens, va arreplegar el guardó per al públic general per l’espectacle ‘L’abraçada dels cucs’, de la companyia ‘Cactus Teatre’.

En aquest acte inaugural, Miquel Santamaria, director de la Mostra, ha volgut aprofitar l’ocasió per a recordar la figura de Juanvi Martínez Luciano, que va faltar fa poc temps, i que segons ha comentat Santamaria era “un gran valedor de les arts escèniques de la Mostra d’Alcoi, del Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi, de la difusió dels textos teatrals i en definitiva del teatre en valencià”.

Hui dimarts 24 de maig continua la programació d’aquesta Mostra, i es presentarà l’informe anual del Circuit Teatral Valencià.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *