foradia mediambient

Convocada la XVIII Marxa per la Desmilitarització de la Serra d’Aitana

El 29 de maig tindrà lloc un recorregut que reivindica la no instal·lació de bases militars a les muntanyes

La Colla Ecologista de la Carrasca-Ecologistes en Acció d’Alcoi han convocat la XVIII Marxa per la Desmilitarització de la Serra d’Aitana per al pròxim 29 de maig. La concentració, en la qual també participen els col·lectius d’Ateneu Cultura El Panical d’Alcoi, Grup Antimilitarista Tortuga i el Mas del Potro, pretén mostrar el seu rebuig al militarisme, a les guerres i a totes les instal·lacions que tenen lloc a les muntanyes.

Des dels grups organitzadors animen que “les persones crítiques amb aquesta situació i que aposten per la pau i l’harmonia ambiental i la solidaritat entre pobles” se citen a la Serra d’Aitana per a mostrar el seu disgust amb els escenaris d’horror viscuts els últims mesos al continent europeu.

La marxa arranca a l’antiga base militar del port de Tudons a les 9 del matí. Seguidament, es farà un recorregut per la carretera fins a la tanca d’accés cap als radars. En aquest punt es produirà la lectura d’un manifest que detallarà els motius de la trobada. Una vegada finalitzat es produirà el tradicional esmorzar a la pinada.

La resta de la jornada està organitzada per a gaudir de la natura i del paratge natural de la font de l’Arbre. Per a finalitzar la XVIII Marxa per la Desmilitarització s’ha organitzat un dinar de germanor.

La Colla Ecologista la Carrasca recorda que tots aquells que vulguen eixir des d’Alcoi es farà una trobada a les 8:15 hores a la plaça d’Al-Azraq per a organitzar-se amb cotxes particulars. A més a més, es recomana la utilització de calçat còmode per a la marxa a la muntanya.

Font: Redacció./


agora

2 Responses to Convocada la XVIII Marxa per la Desmilitarització de la Serra d’Aitana

 1. Arbre Agulló i Guerra ha dit:

  Dono tot elm suport a aquesta Marxa. “La guerra contra la guerra es guanya cada día”.

  Arbre

 2. Deixe ací l’enllaç amb una breu crònica un tant ‘sui generis’ que he fet:

  http://jesuseduard.blogspot.com/2022/05/motos-xiquets-i-antimilitaristes.html

  Imagine que els organitzadors ja us passaran el manifest llegit i fotografies. En cas contrari, m’ho digueu.

  Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *