foradia mediambient

L’Alcoià i el Comtat acolliran les jornades informatives sobre el bo del lloguer

La Mancomunitat ha convocat unes reunions a Banyeres, Muro, Alcoi i Cocentaina per a explicar els passos a seguir en la demanda d'aquesta ajuda social als joves

L’oficina d’habitatge Xaloc de la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat ha preparat unes jornades informatives destinades als joves per a explicar els passos a seguir a l’hora de demanar el bo social del lloguer. Encara que, ara per ara, no està obert el tràmit per a sol·licitar-lo, des de l’oficina d’habitatge recorden que “és convenient preparar-se amb antelació”.

Tal com han informat des de Xaloc, les primeres jornades tindran lloc a Banyeres de Mariola, a la Casa de la Cultura i a Muro, al Centre Social el Matzem, el pròxim 26 de maig. Un dia més tard, el divendres 27 de maig, serà a Alcoi al Centre Cervantes i el dimarts 31 a Cocentaina a la Casa de la Joventut. Es tracta d’unes jornades obertes a tots els joves que vulguen acudir per a informar-se i, per aquest motiu, s’han preparat les reunions en horari de vesprada. 

Aquesta ajuda social va ser aprovada el passat mes de gener per part del Govern Espanyol. El bo lloguer jove consisteix d’una ajuda de 250 euros mensuals durant dos anys. Les condicions per a sol·licitar-la són: persones joves fins a 35 anys, amb un contracte de lloguer en vigor i una font estable d’ingressos. A més, tots aquells que complisquen els requisits han de disposar de certificat digital per a demanar cita prèvia quan s’òbriga el termini. Des de la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat informen que els interessats poden subscriure’s al butlletí informatiu de Xaloc per informar-se de la data en la qual s’obri el termini.

L’objectiu d’aquest bo de lloguer jove és facilitar l’accessibilitat d’un habitatge a les persones joves que tenen escassos mitjans econòmics, mitjançant ajudes directes a les persones arrendatàries o cessionàries.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *