foradia subscriutegrat

La Mancomunitat dona a conéixer els beneficis de l’FP Dual

Aquesta jornada va dirigida a les empreses amb l'objectiu que participen en la formació de l'alumnat juntament amb els centres educatius

El dimecres 16 de juny la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat ha organitzat la jornada ‘FP Dual, una opció de futur’. Es tracta d’una sessió informativa en línia perquè les empreses coneguen com implantar l’FP Dual i quins beneficis té. Per això es comptarà amb experts en Formació Professional, i s’ensenyaran alguns casos pràctics.

L’objectiu de la jornada és que les empreses participen en la formació de l’alumnat, juntament amb els centres educatius, facilitant la disponibilitat de professionals qualificats en els perfils més demandats a cada territori.

Amb l’FP Dual l’alumnat aprén millor, ja que els conceptes teòrics tenen major importància quan s’apliquen a la pràctica. A més, s’aconsegueix que l’alumnat trobe més oportunitats laborals i que les empreses puguen trobar personal qualificat.

La jornada començarà a les 18h amb l’obertura a càrrec de Manuel Gomicia, director general d’FP, i seguidament, diferents prospectors i prospectores d’FP explicaran que és l’FP Dual, i quins són els seus objectius, com es pot implementar a les empreses i quins són els beneficis de fer-ho. També s’ensenyarà un cas pràctic en el qual els protagonistes compartiran la seua experiència amb l’FP Dual, tant des del punt de vista de l’empresa com des del punt de vista d’estudiants.

Després hi haurà un torn de preguntes perquè els assistents puguen fer qualsevol consulta. Finalment, la cloenda de la jornada estarà a càrrec de la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat.

La jornada es farà en línia i estarà oberta a qualsevol empresari o empresària que estiga interessat. No cal fer inscripció.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *