foradia subscriutegrat

Alcoi acull la presentació del número 14 de la Revista ISURUS

La Fundació Mutua Levante rebrà al Dr. en Paleontologia Francesc Gascó-Lluna que oferirà una xarrada sobre els dinosaures valencians

L’Associació Paleontològica Alcoiana “ISURUS” ha anunciat la presentació del número 14 de la seua revista sobre el món dels fòssils i de les seues ciències associades. La presentació tindrà lloc a l’auditori de la Fundació Mutua Levante el pròxim dissabte 4 de juny a les 11 hores. Durant l’acte també es podrà gaudir d’una conferència del Dr. en Paleontologia Francesc Gascó-Lluna sobre els dinosaures valencians.

Tal com han anunciat des de Mutua Levante, la xarrada es podrà seguir via en línia a través del canal de Facebook del Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant. L’esdeveniment s’ha organitzat gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi, la Cambra de Comerç d’Alcoi i la Universitat d’Alacant.

El paleontòleg Francesc Gascó-Lluna és membre de la junta directiva de la Societat Espanyola de Paleontologia i investigador col·laborador del Grup de Biologia Evolutiva de la UNED. Durant la seua carrera professional s’ha especialitzat paleobiologia, la reconstrucció de la biologia dels éssers vius del passat, especialment a través de l’estudi dels seus ossos al microscopi.

Així mateix, Gascó-Lluna és creador del blog i canal de YouTube “Pakozoico”, així com el podcast “Dinobusters”. A més, és autor dels llibres “Això no estava en el meu llibre d’història dels dinosaures”, “No hi ha excuses” i coautor de “La Paleontologia en 100 preguntes” i la trilogia “Juràssic Total”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *