foradia pressupostparticipatiualcoi

Últim dia per a gaudir del Teatre a Alcoi

En aquest divendres hi haurà quatre funcions repartides al Centre Cultural, Teatre Salesians, el Principal, i el Teatre Calderón

La XXXI edició de la Mostra de Teatre arriba a la seua fi en aquest divendres 27 de maig, i ho fa amb quatre funcions de màxim interés, que estaran repartides entre el Centre Cultural, el Teatre Salesians, el Principal i el Teatre Calderón.

Per a l’organització aquesta Mostra ha sigut la “del retrobament total amb els programadors, distribuïdors, companyies, actors i sobretot l’atent públic d’Alcoi i comarca, després de superar el període més dur de la pandèmia”.

Durant aquesta setmana s’ha vist 10 estrenes absolutes i una pre-estrena, i ha batut rècords d’actuacions, ja que ha sigut la Mostra amb més funcions, un total de 39. I és que para aquesta Mostra també es van batre rècords amb les propostes que van presentar-se per a participar en aquest festival d’arts escèniques, amb més de 700 sol·licituds, “unes xifres que confirmen que Alcoi és un vertader aparador artístic per a companyies, obres i professionals” indiquen.

Les 29 companyies participants han vingut des de 9 autonomies de l’Estat espanyol, que han sigut Catalunya, Balears, Múrcia, Galícia, Castella-Lleó, Euskadi, Aragó, i el País Valencià.

Aquesta Mostra ha acollit a unes 300 persones inscrites, principalment professionals de les Arts Escèniques.

Les funcions encarregades de tancar aquest dia de Mostra seran: ‘Cu-cu’, de Bambalina Teatre Practicable; ‘Redoxidables’ de Circociència; ‘Vincent’, de L’Últim Toc Teatre; i ‘La Mirada de Eros’ de Teatro Tribueñe.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *