foradia pressupostparticipatiualcoi

Gandia s’ompli de color amb el ‘Bua Fest Beach Urban Art Gandia’

En total han participat 21 artistes, i cadascú d'ells ha pintat un mural inspirat en el patrimoni, les tradicions, la gastronomia, la cultura o els espais naturals de la ciutat

La platja de Gandia ha acollit durant el cap de setmana del 28 i 29 de maig el ‘Bua Fest Beach Urban Art Gandia’, un nou espectacle d’art urbà que combinarà pintura de murals amb música i tallers creatius per a tots els públics.

Segons ha comentat el regidor de Platges i Turisme, Vicent Mascarell: “No es tracta només d’una excusa per passar un matí o vesprada a la platja, sinó també d’una ocasió excel·lent per complementar un dia de sol a la nostra ciutat”.

Durant aquest festival, van participar 21 artistes, i cadascú d’ells ha pintat un mural inspirat en el patrimoni, les tradicions, la gastronomia, la cultura o els espais naturals de Gandia.

A més, també s’havien programat altres activitats per al dissabte a la vesprada com tallers de reciclatge de grafitis, i de tape art. A més, el grup Llobarros va oferir un concert.

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament vol promocionar la localitat com una destinació atractiva per als visitants, ja que ofereix un ampli ventall d’activitats culturals i d’oci. Nahuel González, regidor de Cultura del municipi ha argumentat que: “Volem potenciar els nostres espais de tal manera que la gent identifique la marca Gandia a través de l’art”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *