foradia pressupartialcoi

La platja de Gandia s’ompli de Teatre durant setembre

Es tracta de la iniciativa 'La Mar de Teatre', en la qual hi haurà actuacions teatrals a primera línia de la platja de la localitat

Jose Manuel Prieto, regidor de Política Festiva, Vicent Mascarell, regidor de Turisme, i Joan Muñoz, director general de Política Festiva, han presentat la programació de la iniciativa ‘La Mar de Teatre’.

Aquesta activitat portarà actuacions teatrals a la platja de Gandia durant els tres caps de setmana de setembre.

Segons ha explicat Jose Manuel Prieto, “després de la suspensió de la Fira i les Festes d’enguany, es va decidir traslladar a les companyies que havien estat contractades la possibilitat de canviar les dates per no haver de cancel·lar les actuacions, ajudant al sector cultural al mateix temps que generem activitats als carrers per a dinamitzar el comerç i l’hostaleria“.

El regidor ha afegit que: “Es pot seguir contractant amb el sector cultural amb plenes garanties de seguretat i la prova la tenim en les activitats que es van programar aquest estiu i que han estat un èxit“, i ha informat que el sector turístic va sol·licitar que algun dels espectacles de la Fira es traslladaren a la platja per seguir ampliant l’oferta que s’ofereix més enllà del Borja Port Art. “Uns espectacles que es van realitzar amb tots els controls d’aforament, neteja i higiene que hem d’aplicar com a administració“.

Prieto ha avançat que ‘La Mar de Teatre’ serà la primera mostra d’una tardor plena de programació: “Tindrem programació pràcticament fins a la setmana dels Premis Literaris i d’aquí enllaçarem amb el Nadal“.

Vicent Mascarell ha afirmat que “amb aquesta mesura complim amb aquesta petició. ‘La mar de Teatre’ demostra que l’estiu no acaba a l’agost i que ara més que mai, Gandia ha d’aprofitar per a allargar la temporada durant setembre i octubre. Som de les platges de la Comunitat Valenciana que més tard deixa d’oferir els serveis a la sorra“.

Aquesta mesura se suma a l’estratègia que s’està duent a terme durant les últimes setmanes des del consistori per promocionar Gandia a les comarques de l’interior de la Comunitat Valenciana.

Per a finalitzar, Joan Muñoz ha explicat el calendari d’activitats de ‘La mar de Teatre’: la primera actuació tindrà lloc els dies 4 i 5 de setembre a partir de les 19.00 hores amb l’actuació de la ‘cia. nom provisional’ i l’espectacle ‘Qui cu qui què quina’.

La segona actuació serà el dia 11 de setembre a les 20.00 hores i tindrà caràcter itinerant. Anirà a càrrec de la companyia ‘Scura Splats’ amb l’espectacle ‘La mar de B’.

El Gran Dimitri i el seu show ‘The Legend’ tancarà el cicle els dies 18 i 19 de setembre.

El director general ha reincidit en què la idea del consistori és no anul·lar els contractes que ja teníem per a la Fira. “Intentem que les funcions i espectacles que s’havien contractat es puguen traslladar a altres dates i espais. Els espectacles tindran una durada de 40 minuts a una hora“.

Font: Redacció./


pressupartialcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *