foradia cdturisme

Gandia busca al millor cuiner de fideuà del món

El municipi celebra l'edició 47 del Concurs Internacional de Fideuà amb la participació de 30 concursants nacionals i internacionals

Com cada any, l’Ajuntament de Gandia ha organitzat el Concurs Internacional de Fideuà previst per al dijous 2 de juny. Aquesta edició número 47 se celebrarà a les instal·lacions de l’Hotel RH Bayren & Spa situat a la platja de la capital de la Safor i en la qual està prevista la participació de 30 concursants.

Cuiners de talla nacional i internacional es mesuraran en aquest concurs que busca coronar al millor xef d’aquest plat típic de la costa mediterrània. A més, també hi participaran algunes de les escoles de cuina més reconegudes que lluitaran per fer-se amb el preat collaret de Santa Isabel que els acredita com al millor cuiner d’aquest plat del món. Els concursants acudeixen a la cita gastronòmica mitjançant una invitació que els ha aplegat amb antelació i que els dona l’oportunitat de poder preparar el seu plat.

A més a més, 50 periodistes de mitjans de comunicació locals, comarcals, autonòmics i nacionals assistiran a aquest esdeveniment gastronòmic. Tanmateix, alguns dels crítics més reconeguts en la gastronomia valoraran les fideuades i els influencers del món de la cuina seran els encarregats de projectar la imatge del concurs a les xarxes socials. El collaret de Santa Isabel busca un nou guanyador.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *